Deniz Dogan

Deniz Dogan is de inhoudelijke vakman met meer dan 20 jaar ervaring in het trainen van alle beroepsgroepen die lastig gedrag tegenkomen in hun praktijk. Uit dit overzicht van organisaties blijkt waar hij zijn expertise zoal heeft opgedaan.
Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de inzet van de juiste communicatietrainers en trainingsacteurs die ervaringsdeskundig zijn en hun achtergrond inzetten om professionals vaardiger en weerbaarder te maken.

Cas Ketel

Cas Ketel is onze jonge innovatieve tech partner die zich inzet om de trainingen leuker en moderner te maken. Tijdens zijn studie aan de TU in Eindhoven heeft hij zich gespecialiseerd in het toepassen van o.a. Virtual Reality (VR). Zijn afstudeerproject stond centraal in een wetenschappelijk onderzoek naar het effect van virtual reality op empathie.
(Zie www.abreathtakingjourney.com voor meer info.) Na zijn studie is hij aan de slag gegaan als freelance producent en heeft interactieve en educatieve installaties ontwikkeld voor klanten als Unicef, PwC, ING en Coca Cola.

Willem Ketel

Willem Ketel heeft o.a. veel ervaring met de (lokale) overheid op het gebied van het sociale domein. Samen met zijn team is hij binnen Modern Learning verantwoordelijk voor de verkoop, de marketing en de backoffice.

Michel Verspagen

Michel Verspagen helpt bedrijven bij het ontwerpen, ontwikkelen en inzetten van interactieve media, zoals virtual reality. Een van de dingen die hij heeft ontwikkeld is de TitanSkin (www.titanskinvr.com), een speciale behuizing om VR brillen beveiligd en hufterproof op te hangen in openbare plekken zoals musea en trainingsruimten. Binnen Modern Learning houdt hij zich bezig met diverse zaken. Zo is hij betrokken bij het ontwikkelen van interactieve (VR) concepten en content voor trainingen, zoals de VR training Omgaan met Emotie & Agressie. Verder verzorgt hij demo’s bij mogelijk nieuwe opdrachtgevers en onderhoudt hij het klantcontact.