Omgaan met Emotie en Agressie (met Virtual Reality (VR))

De training ‘Omgaan met Emotie en Agressie (met VR)’ is een interactieve en praktijkgerichte training waarbij gebruik kan worden gemaakt van VR brillen en een trainingsacteur (optioneel). Deelnemers vergroten hun weerbaarheid en leren effectief omgaan met emotioneel en agressief gedrag. Ook wordt er getraind in het toepassen van de vaardigheden, zodat ze ook stappen zetten van ‘begrijpen’ naar daadwerkelijk ‘kunnen’ in de praktijk.

Programma

In de ochtend wordt er gebruik gemaakt van VR om verschillende vormen van agressie te leren herkennen. In de middag wordt er samen met een acteur geoefend in het toepassen van de vaardigheden zodat de stap wordt gemaakt van ‘begrijpen’ naar daadwerkelijk ‘kunnen’ in de praktijk. (Deze training is ook in aangepaste variant mogelijk zonder trainingsacteur)

Via een VR-bril krijg je verschillende scènes te zien waarin agressie centraal staat. Door het 3D-effect ben je zelf onderdeel van het scenario. In tegenstelling tot een ‘normale’ 2-dimensionale film, is het bij VR net alsof je er middenin zit. Je voelt de spanning oplopen! Je merkt hoe verschillende reacties leiden tot andere uitkomsten en daardoor ervaar je precies hoe je het beste kunt reageren. Neem alvast een kijkje!

De volgende onderwerpen komen tijdens deze interactieve training aan bod:

Voor wie?

Deze training is geschikt voor elke professional die direct contact heeft met klanten. Het is niet alleen van toepassing voor professionals die te maken krijgen met zware agressie. De winst zit juist vaak in het tijdig herkennen en voorkomen van verder oplopende spanning.

Omgaan met Emotie en Agressie

Resultaat

Na het volgen van deze training:

Mogelijkheden

Face-to-face of online, met of zonder acteur, een dagdeel, een volle dag of meerdere dagen. Deze training wordt op maat gemaakt zodat de opbrengst maximaal is. In gezamenlijk overleg bepalen we de duur en invulling van de training.

Vragen over Omgaan met Emotie en Agressie (met VR)?

Heb je vragen of een andere suggestie? Er is veel mogelijk!
We onderzoeken (vrijblijvend) graag samen de verschillende opties.
Bel, mail of chat met ons!

Mail: info@modernlearning.nl
Bel: 023 56 212 99
De chat vind je rechts onderin het scherm, of stel je vraag via het contactformulier!