Opvang en nazorg

Een goede opvang en nazorg na een incident is bepalend voor de verwerking ervan en kan ‘het’ verschil maken voor de betrokken medewerker. Een incident is namelijk niet altijd klaar na afloop van het incident, omdat de gevolgen ervan voor de betrokken medewerker door kunnen werken. De impact kan groot zijn: van twijfel en onzekerheid tot boosheid, van malen en slapeloosheid tot dufheid, van verminderd werkplezier tot depressie en werkuitval.

Programma

De training ‘Opvang & Nazorg’ wordt altijd op maat gemaakt. We houden rekening met doel en doelgroep: Van eerste opvang na incidenten tot het drie gesprekkenmodel, van collegiale opvang tot het bedrijfsopvangteam (BOT). Indien uw organisatie een opvangprotocol heeft, wordt dit ook verwerkt in de inhoud van het programma.

De volgende onderwerpen komen tijdens deze interactieve training aan bod:

Voor wie?

Deze training is ontworpen voor medewerkers en leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor de opvang en nazorg van collega’s na incidenten.

Opvang en nazorg

Resultaat

Na het volgen van deze training:

Mogelijkheden

Face-to-face of online, met of zonder acteur, een dagdeel, een volle dag of meerdere dagen. Deze training wordt op maat gemaakt zodat de opbrengst maximaal is. In gezamenlijk overleg bepalen we de duur en invulling van de training.

Vragen over Opvang en nazorg?

Heb je vragen of een andere suggestie? Er is veel mogelijk!
We onderzoeken (vrijblijvend) graag samen de verschillende opties.
Bel, mail of chat met ons!

Mail: info@modernlearning.nl
Bel: 023 56 212 99
De chat vind je rechts onderin het scherm, of stel je vraag via het contactformulier!